Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

KTM lanseaza noul 690 Duke R

10.11.2009
Foto ©: KTM

KTM a prezentat astazi la EICMA 2009 noul 690 Duke R, motocicleta echipata cu cel mai puternic motor monocilindric de serie produs vreodata.

Noul Duke R cantareste doar 148 kg si beneficiaza nu doar de calitatile unui sasiu extrem de agil ci si de multe alte componente de inalta calitate, precum furca WP, jantele Marchesini sau aripa fata de carbon.

Propulsorul monocilindric de 690cmc dezvolta o impresionanta putere de 70cp si un cuplu de 70Nm. Acesta are o cursa mai lunga, 84,5 mm in loc de 80, si un sistem de management EPT (Electronic Power Throttle) ce monitorizeaza dozajul acceleratiei de catre pilot si are grija ca livrarea puterii sa nu se faca brusc.

KTM sustine ca motorul sau nu este doar cel mai puternic monocilindru dar si cel mai modern, foarte fiabil, cu o intretinere usoara si o structura logica.

La nivelul aspectului, Duke R este mai atractiv decat Duke si se diferentiaza prin cadrul de culoare portocalie, grafica de mari dimensiuni si rim stripes portocalii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.