Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

KTM prezinta noul 990 SMT

Paul Lozba | 04.11.2008
Foto ©: KTM

Supermoto de distanta lunga - asa si-a anuntat KTM noul model in aceasta dupa-amiaza la EICMA. Desi am fost dezamagiti ca nu au lansat streetfighter-ul KTM Venom, austriecii au produs o surpriza prin lansarea noului model 990 SMT.

Bazat pe 990 SM, introdus in 2008, KTM a creat o motocicleta ce poate fi descrisa ca primul supermoto de distanta lunga. O semi-carena superioara cu design complet nou ofera o protectie foarte buna la vant in timp ce noua sa in 2 trepte ofera un confort superior. Motocicleta este echipata si cu suport pentru genti laterale si topcase. Motorul V2 ramane neschimbat, avand 115 cp, iar suspensia complet reglabila WP are acum cursa mai scurta, 160mm pe fata respectiv 180mm pe spate. 990 SMT mai dispune de aparatori ghidon dar si de un rezervor de 19 litri.

Toate acestea fac din noul KTM 990 SMT o motocicleta ideala pentru distante lungi insa cu capacitati mai mari fata de un sport-touring obisnuit.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.