Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

KTM si Bajaj incep productia de serie

05.05.2009
Foto ©: Reuters Pictures

Primul model de strada echipat cu un motor de 125 cmc, realizat de KTM in parteneriat cu indienii de la Bajaj Auto, va intra in productia de serie din 2010 si va fi disponibil pe piata din 2011.

Versiunea ce urmeaza sa fie comercializata in Europa va fi dezvaluita publicului larg anul acesta, in luna noiembrie, cu ocazia Salonului International EICMA din Milano. Cea pentru piata din India si sudul Asiei urmeaza sa fie prezentata in 2010 la Salonul Moto din Delhi.

La inceputul acestui an Bajaj Auto International Holding B.V. si-a marit cota de actiuni detinuta la KTM Power Sports AG de la 26,22% la 31,72%, compania indiana achizitionand prima data 15,23% din actiuni in noiembrie 2007.

KTM s-a angajat sa dezvolte motoare de 125 cmc si 250 cmc, racite cu apa, care urmeaza sa echipeze produsele ambelor companii dar si sa ajute Bajaj Auto sa intre pe piata din Europa. De asemenea, Bajaj Auto va produce unele mici componente pentru compania austriaca si va supraveghea vanzarile KTM in India si Asia de Sud.

Via I Dealernews

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.