Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

KTM suspenda proiectul Venom

25.03.2009
Foto ©: KTM

Compania austriaca KTM a oprit deocamdata proiectul Venom, principalul viitor concurent al lui Ducati Streetfighter, dorind sa se concentreze mai mult pe dezvoltarea superbike-ului RC8.

Modelul naked dezvaluit in 2005 la Salonul International EICMA de la Milano, trebuia sa intre anul acesta in productia de serie la un an dupa aparitia lui RC8.

"Motocicleta este in biroul lui Kiska (Gerald Kiska, designer sef KTM), dar in prezent nu are acordul de productie." a dezvaluit Thomas Kuttruf de la KTM.

"Cu proiectul Venom am avut ideea sa facem un superbike naked, inca suntem de parere ca aceasta idee merita continuata iar proiectul nu este oprit, dar este un pic suspendat."

"Prioritatea clara pentru noi in acest moment si directia impusa de Stefan Pierer a fost sa zicem «baieti, inainte sa avem un superbike naked, trebuie sa avem un superbike adevarat de succes »."

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.