Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

L-R-G prezinta Suzuki Gladius Supermoto

14.02.2009
Foto ©: L-R-G

Lifted Research Group sau pe scurt L-R-G a prezentat recent acest Suzuki Gladius Supermoto. Rezultatul catorva modificari de bun simt este de-a dreptul impresionant, scotand la iveala cei cativa pasi necesari pentru a realiza un supermoto dintr-un naked.

Acestia au utilizat o aripa fata de MX, o bascula modificata, o furca fata de Suzuki RM-Z, jante Excel, plus o evacuare LeoVince, transformarea fiind una simpla dar eficienta. Pentru a corespunde genului supermoto s-a renuntat la sistemul de scarite pentru pasager si la suportul de numar, ambele componente fiind prea masive.

Usurinta cu care acest Suzuki Gladius a fost transformat intr-un supermoto ar trebui sa dea de gandit producatorului japonez, un eventual model similar iesit de pe linia de productie ar reprezenta o solutie ieftina de motocicleta accesibila si cu stil, pentru segmentul de motociclisti incepatori din mediul urban.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.