Cauta in stiri

RSS Feed

producatori noi

Lauge Jensen, un nou producator danez de motociclete

03.10.2009
Foto ©: Uffe Lauge Jensen

Dupa ce vechea companie daneza Nimbus si-a incetat activitatea in anul 1959, Uffe Lauge Jensen este omul care a readus Danemarca pe lista producatorilor de motociclete, infiintand o noua companie cu sediul si fabrica in localitatea Gedved near Horsens.

Jensen are mai multi ani la activ de cand se ocupa cu reconditionari si custom moto, insa abia acum s-a decis sa faca marele pas spre a construi motociclete, ce-i drept in serii limitate.

Danezul a trebuit sa se lupte cu autoritatile din aceasta tara pana cand a putut sa-si desfasoare activitatea intr-un cadru legal, modelele ce vor iesi de pe poarta sa urmand sa indeplineasca normele de poluare Euro3.

Pentru inceput, Uffe Lauge Jensen isi va indrepta atentia asupra fabricarii unor motociclete de lux, propulsate de motoare cu doi cilindri in V si racite cu aer, pretul unui singur model putand urca pana la 60.000 de euro.

Lauge Jensen via The Kneeslider

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.