Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Lazareth prezinta 1000 FZR Compressor

01.07.2009
Foto ©: Lazareth

Francezul Ludovic Lazareth detine o fabrica in Annecy-le-Vieux, langa granita cu Suedia, acolo unde construieste o mare varietate de vehicule extraordinare, printre care motociclete, masini, quad-uri si snowmobile.

Stilul extrem practicat de franez l-a facut faimos printre regizorii de filme, creatiile sale aparand in pelicule celebre precum Babylon A.D. Lazareth este responsabil si de creatia conceptului care a stat la baza modelului de serie Suzuki B-King.

Lazareth 1000 FZR Compressor este bazat pe celebrul superbike Yamaha FZR 1000 de la inceputul anilor '90 si, in afara de modificarile majore aduse cadrului, autorul acestui proiect a echipat motorul cu instalatia de supraalimentare provenita de la un Mini Cooper S.

Fie ca aveti sau nu 40.000 de euro pentru a achizitiona aceasta motocicleta unica, merita sa aruncati un ochi pe website-ul Lazareth pentru a admira restul creatiilor producatorului francez.

Lazareth via | Bike Exif

Bookmark and Share
1 by andrei on 04.07.2009
cred ca langa granita cu Spania...
Granita by Zed on 12.08.2009
Nici macar. E langa Elvetia.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.