Cauta in stiri

RSS Feed

disponibil la vanzare

Leonart Spyder - model chinezesc cu aspect american

18.06.2008
Foto ©: Leonart Motors

Leonart Motors a lansat modelul Spyder, o motocicleta cu o prezenta impunatoare construita extrem de meticulos pana la ultimul detaliu. In mod surprinzator aceasta are un motor de numai 125cc dar exista si o versiune de 250cc. Leonart Spyder 125 are toate atuurile unui chopper veritabil: furca lunga inclinata, roata fata pe 21", motor cromat integral, cabluri ascunse, ghidon drept si cadru cu aspect rigid desi exista un amortizor central mono-shock mascat sub sa.

Motocicleta dispune de 12cp ce sunt suficienti pentru a asigura o viteza de 100km/h pretabila calatoriilor intre orase. Greutatea de 150 kg este relativ mare dar saua joasa si centrul de greutate bine gandit compenseaza, in final manevrabilitatea fiind mai mult decat reusita. Surprinzator pentru un custom, Leonart Spyder 125 are un sistem de franare puternic, dublu disc pe fata si un singur disc pe spate actionate de etriere cu doua pistonase.

Leonart Motors ofera o motocicleta foarte bine finisata pe care greu o poti asocia cu una chinezeasca. Pretul este unul foarte atractiv de numai 3,500 euro. Pentru mai multe detalii dar si alte modele vizitati site-ul Leonart Motors.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.