Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Mac Motorcycles ia in considerare motoarele Yamaha

08.09.2009
Foto ©: Mac Motorcycles

La numai cateva luni dupa ce au anuntat ca vor lansa o serie de modele echipate cu motoare monocilindrice Buell Blast, Mac Motorcycles a aflat cu stupoare de scoaterea acestuia din productie, producatorul american nefiind deloc discret in legatura cu inlaturarea lui de pe piata.

Proaspata companie britanica si-a revizuit optiunile ajungand in final la o solutie de moment si anume motorul monocilindric de pe Yamaha XT 660Z. Spre deosebire de Buell Blast, motorul japonez este alimentat prin injectie si racit cu apa, ceea ce aduce unele aspecte pozitive dar si probleme estetice sau dificultati in proiectare.

Cresterea de putere ar fi de la 34 la 48 de cai iar fiabilitatea noului motor Yamaha ar putea convinge mai usor o clientela inca neformata. Procurarea facila de piese si reteaua de service-uri autorizate Yamaha din toata lumea ar completa lista beneficiilor aduse de aceasta schimbare.

Mac Motorcycles declara ca achizitionarea de motoare Yamaha nu va avea impact asupra pretului final prognozat de compania britanica pentru toate modelele sale.

MAC Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.