Cauta in stiri

RSS Feed

Povestea "Vinales", pe ani.

Maverick Vinales: De la Paris Hilton la liderul MotoGP 2017.

Ciprian | 28.03.2017
Foto ©:

2011. Dupa ce a urcat in clasamentul national al juniorilor din Catalonia si a obtinut un titlu CEV Buckler 125GP in 2010, Vinales a trecut la un alt nivel si a format un parteneriat cu Paris Hilton. Vinales a obtinut atunci coroana "Rookie of the Year" dupa ce a reusit locul 3 in campionatul mondial de 125 cmc.

2012. A participat in cadrul campionatului Moto3 in 2012 fiind favoritul la titlu, dar in ciuda rezultatelor bune din presezon, acesta a reusit sa obtina un singur podium din totalul de 8. Astfel, sansele lui sa treaca la Moto2 s-au diminuat.

2013. Acesta a trecut la echipa Calvo KTM, Vinales reusind sa obtina titlul in 2013, performanta sa fiind vizibila pe atunci dupa rezultatele bune obtinute in sezon.

2014. Vinales a avansat in Moto 2 cu echipa Pons Racing. Au reusit sa obtina locul 3 si a obtinut din nou titlul de onoare "Rookie of the Year". A atras atentia celor de la Suzki un an mai tarziu.

2015. Remarcabil pentru un incepator, Vinales nu a reusit sa ajunga la finish in doar doua curse din totalul de 10.

2016. Vinales a avut un parcurs bun in 2016 in MotoGP, dominand cursa de la Silverstone si aratand potential. Acesta a terminat anul pe locul 4 si se pregatea pe atunci sa ii ia locul la Yamaha lui Jorge Lorenzo.

2017. Vinales a facut o cursa buna in Qatar. Motivarea este ridicata iar echipa ii este alaturi. Cum se va descurca el pe mai departe? Vom vedea...

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.