Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Maxi scuter Honda anti T-Max

29.10.2008
Foto ©: Honda

Potrivit publicatiei spaniole Solo Moto 30, Honda pregateste o mare surpriza pentru salonul international de motociclete EICMA din Milano, ce va incepe saptamana viitoare pe 4 noiembrie.

Printre noutatile producatorului japonez se regaseste si lansarea unui maxi-scuter, destinat sa concureze direct cu modelul de succes T-Max al rivalilor de la Yamaha.

Pentru un impact puternic, unele elemente stilistice pot proveni de la modelele concept din trecut, cum ar fi E4-01 sau GRF-1 prezentate in 2005. Din punct de vedere tehnic, noul maxi-scuter Honda va adopta cu siguranta solutii mai conventionale, nu precum GRF-1 (foto) de exemplu, care are un motor cu patru cilindri boxer si doua LCD-uri in locul oglinzilor retrovizoare.

Alte noutati de la Honda se pregatesc la EICMA, cel mai mare show moto al anului, unde echipa Motoflash va fi prezenta pentru a va tine la curent.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.