Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Maxi scutere v-twin BMW in 2010

12.08.2008
Foto ©:

Potrivit revistei spaniole SoloMoto, motoarele Rotax v-twin la 80 de grade ar putea echipa noile maxi-scutere BMW ce se zvonesc a fi lansate incepand cu 2010.

Avand capacitati cilindrice de 500, 650 si 800cc, propulsoarele ofera o gama larga de putere incepand de la 33cp pana la 75cp in cazul celui de 800cc, situandu-se in aceeasi clasa cu Gilera GP 800.

In prezent folosite pe ATV-urile BRP (firma ce detine Rotax), aceste motoare vor avea nevoie de schimbari majore pentru a putea fi montate pe bascula unui scuter in loc de centrul unui ATV. SoloMoto relateaza ca procesul de modificare al motoarelor si livrarea lor catre BMW ca prototipuri este cauza scurgerii de informatii.

Toate cele trei motoare sunt in patru timpi, racite cu lichid, alimentate prin injectie si folosesc arbori de echilibrare pentru a reduce vibratiile. Transmisiile finale vor fi de tipul celor variabile continue.

Foarte putin se cunoaste in prezent despre noile scutere, dar se banuieste ca pentru suspensia fata va fi folosit sistemul telelever pentru a le asocia cat mai mult cu motocicletele BMW.

Ultima fotografie prezentata este o creatie a deja cunoscutului designer Oberdan Bezzi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.