Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Mecatwin prezinta modelul Springfield

10.01.2009
Foto ©: Mecatwin

Compania franceza Mecatwin, cu sediul la doar 100 de kilometri sud de Paris, este specializata in productia de motociclete exotice si a unor componente aftermarket din otel, fibra de sticla sau carbon de cea mai buna calitate.

Tot ei sunt autorii si acestui "Springfield", un tracker ce are la baza modelul Triumph Bonneville de 865 cmc, alimentat prin carburatie, modificat cu mare simt de raspundere si cu mult bun gust.

Pe langa faptul ca au schimbat pozitia de pilotaj prin montarea unui ghidon mai relaxant, iar esapamentul dublu vopsit in negru atrage instat privirea, Mecatwin a echipat deosebitul model cu anvelope specifice stilului scrambler. In plus, trebuiesc remarcate codita, suportii farului si designul noii sei care completeaza linia motocicletei.

Imbunatatirile aduse nu sunt doar de ordin estetic, Mecatwin afirmand ca a reusit sa micsoreze greutatea cu 12 kg iar modificarile aduse motorului ofera 16 cai putere in plus.

Acest model este realizat intr-o editie limitata, customizatorul francez nefacand inca public cand si unde va fi disponibil pentru cumparare sau daca exista posibilitatea introducerii pe piata a unui kit de modificare pentru posesorii de Triumph Bonneville.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.