Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Modele replica din Long Way Down disponibile la vanzare

24.01.2009
Foto ©: MCN

Fanii seriei televizate Long Way Down pot intra in posesia propriilor modele BMW R 1200 GS Adventure, replici fidele ale motocicletelor utilizate de Ewan McGregor si Charley Boorman in timpul celebrei calatorii.

Modelele sunt disponibile la un dealer al producatorului german din Manchester si au scheme de culoare cu leopard si zebra pe marginile rezervoarelor, asemenea motocicletelor pe care cei doi au calatorit din localitatea John O’Groats pana in Cape Town.

Ambele motociclete sunt echipate cu sistem de control al tractiunii si ABS plus un sistem de verificare a presiunii in pneuri.

Replica albasta Ewan McGregor este oferita spre vanzare la un pret de 11.628 £ si are un pachet dinamic de confort, care include evacuare cromata, manere incalzite, computer de bord si semnalizari cu leduri.

Cea rosie a lui Charley Boorman este un pic mai scumpa la 12.567 £ avand proiectoare de ceata si un sistem electronic de reglare a suspensiei.

Williams Motorcycles, dealerul BMW Motorrad de unde puteti cumpara aceste doua modele, este situat la 326 Chester Road, Old Trafford, Manchester.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.