Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Modelele Victory 2009 la EICMA

13.11.2008
Foto ©: Victory Motorcycles

Compania americana Victory si-a prezentat in cadrul salonului EICMA din Milano toate modelele pentru anul viitor, echipate cu un motor v-twin Freedom 106 reinnoit.

Motorul Freedom Next Gen 106/6 cu doi cilindri in V de 1.731 cmc este capabil sa dezvolte 92 cp, cu ajutorul unei cutii de viteze in sase trepte cu sistem overdrive. A fost imbunatatit sistemul de admisie si cel de evacuare, racirea si gestiunea electronica a injectiei.

Motorizarea este prezenta atat pe noul model Vegas Jackpot cat si pe Hammer S. Primul iese in evidenta prin anvelopa spate de 250 mm si multitudinea elementelor cromate, in timp ce al doilea este o combinatie de clasic cu sport.

Victory Vegas Jackpot va fi disponibil in cinci variante de culoare: Solid Boardwalk Blue, Solid Sunset Red, Orange Crush, Lucky Lime si Solid Black.

Hammer S este un model echipat cu acelasi motor Freedom 106 dar cu un design specific parca inspirat dintr-un muscle car american. Motorul, furca fata, bascula si alte componente au fost vopsite in negru, in schimb regasim si aici anvelopa spate de 250 mm.

Victory a pregatit pentru 2009 si o editie limitata a modelului Vision Tour, cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de la infiintare. Aceasta va fi construita intr-un numar limitat de 100 de exemplare, in noile scheme de culoare Antares Red si Black Metallic cu dungi aurii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.