Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Moto Guzzi lanseaza seria Aquila Nera

30.09.2009
Foto ©: Moto Guzzi

Anul 2009 a adus un adevarat trend al cruiserelor vopsite integral sau predominant in negru mat. Moto Guzzi nu face exceptie si lanseaza seria 2010 Aquila Nera, ce cuprinde cruiser-ele California 1100, Nevada 750 si naked-ul Bellagio 940.

Este prima data cand producatorul italian reuneste trei modele renumite din gama sa sub o trasatura estetica comuna. Motocicletele au majoritatea componentelor vopsite in negru mat insa isi pastreaza numeroase parti cromate si vopsite in gri metalizat (evacuarile, oglinzile, ghidonul s.a.). contrastul dintre acestea fiind acum mult mai puternic.

Logo-ul de pe rezervor nu mai este prezent in forma sa clasica, in relief cu fundal rosu, ci intr-o varianta monocroma mai discreta si simplificata.  De alftfel, aceasta este si singura schimbare in cazul modelului Bellagio, ce era deja disponibil in culoarea negru mat. Din punct de vedere tehnic toate modelele se prezinta neschimbate.

Preturile noilor versiuni Aquila Nera raman neschimbate pentru Nevada si Bellagio, 7.860 euro respectiv 10.760 euro, in timp ce pretul modelului California Aquila Nera este de 13.570 de euro. (TVA Inclus)

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.