Cauta in stiri

RSS Feed

in curand la vanzare

Moto Guzzi prezinta noul V7 Classic 2008

30.04.2008
Foto ©: Moto Guzzi

Moto Guzzi V7 Classic 2008 a fost prezentat presei europene si va fi disponibil in curand in showroom-uri. Creatia lui Julius Caesar Carcano, modelul original Guzzi V7 a luat nastere in 1967 si avea un motor cu 2 cilindri in V de 703cc, capacitate foarte mare pentru vremea respectiva.

Noul model vine cu un design clasic in stilul celui vechi dar cu dotari tehnice si ciclistica de ultima generatie. Motorul de 744cc este compatibil cu normele Euro III si dezvolta 48,8 cai putere si un cuplu de 54.7 Nm.

V7 Classic este o motocicleta construita pentru stil si nu pentru putere. Farmecul este dat de farul clasic rotund, evacuarile finale cromate, doua amortizoare spate, saua plata, schema cromatica alb-negru dar si de linia rezervorului ce se trage din cea a modelului original. Alte detalii precum stopul in carcasa cromata, manerele pasagerului si jantele spitate completeaza look-ul clasic al motocicletei.

Amortizoarele spate sunt reglabile si au o cursa de amortizare de 118mm iar furca Marzocchi cu jambe de 40mm are o cursa de 130mm. Roata fata este 18 inch, cea spate de 17 iar franele sunt asigurate de un disc de 320mm pe fata si unul de 260mm pe spate.

Moto Guzzi V7 Classic are un pret de 7990 Euro si este disponibil acum in Europa.

Specificatii tehnice complete gasiti aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.