Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Moto Guzzi Stelvio 1200 4V TT, Griso 8V SE si Nevada 750 2009

01.11.2008
Foto ©: Moto Guzzi

Dupa ce a inceput prin a lansa modelul V7 Cafe Classic, Moto Guzzi continua seria dezvaluirilor modelelor 2009 ce vor putea fi admirate in cadrul salonul international de motociclete EICMA din Milano.

Primul dintre ele este Stelvio 1200 4V TT, o versiune orientata mai inspre off-road a modelului standard. Motocicleta dispunde in plus de coburi laterale generoase, sistem de iluminare suplimentar, protectii pentru motor si transmisia finala, un parbriz de vant mai mare, cauciucuri off-road si o schema de culoare in doua nuante.

Urmatorul model pentru 2009 al constructorului italian este Griso 8V SE, o editie speciala intr-o schema de culoare eleganta in verde satin si negru, o sa deosebita realizata din piele maro, modelul fiind echipat cu ultimele cauciucuri Pirelli Scorpion. Motorul de 1.200 cmc si in special cei doi cilindri impozanti asigura inca de la prima vedere de performantele sale.

Seria cruiserelor Nevada 750 continua cu acest model, Moto Guzzi efectuand unele mici modificari estetice pentru un aspect si mai rafinat. Motocicleta dispune de acelasi motor de pe V7 Classic, singura diferenta reprezentand-o bordul mixt analog/digital imprumutat tot de pe V7.

Via | Motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.