Cauta in stiri

RSS Feed

in curand in showroom-uri

Moto Morini Granpasso 1200 - al doilea competitor italian pentru BMW R1200 GS

29.05.2008
Foto ©: Moto Morini

Dupa ce v-am prezentat noul Moto Guzzi Stelvio 1200 4V, a venit timpul unui alt constructor italian sa lanseze un concurent pe piata motocicletelor adventure dual purpose, segment dominat pana in prezent de seria GS de la BMW.

Dupa prima sa aparitie anul trecut in noiembrie la salonul EICMA din Milano, Moto Morini Granpasso 1200 este acum in productie si va fi disponibil in curand in showroom-urile din Europa.

Motorul V2 Bialbero Corsacorta la 87 grade de 1187cc a fost in mod special adaptat pentru Granpasso, modificarile aduse oferindu-i cuplu motor la turatii mai joase si un consum de carburant scazut. Cadrul din teava de otel tubular, furca Marzocchi USD de 50mm, amortizorul Ohlins monoshock complet reglabil, bordul digital si o bascula masiva realizata cu ultimele tehnologii hidraulice, alcatuiesc un pachet competitiv.

Franele sunt de provenienta Brembo, avand doua discuri pe fata de 298mm si unul singur de 255mm pe spate. Pentru cei ce cauta o motocicleta stilata perfect adaptabila calatoriilor lungi, in mai toate conditiile de drum, Granpasso 1200 este o optiune de luat in seama. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Moto Morini.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.