Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Moto Morini pregateste un model nou in genul Ducati Hypermotard

25.08.2009
Foto ©: Motociclismo Italia

Aceste fotografii spion, surprinse in timpul unor teste desfasurate recent pe circuitul italian Adria, ofera o imagine de ansamblu a urmatorului model Moto Morini, construit pe platforma marelui adventure tourer Granpasso.

Jurnalistii italieni au reusit sa vorbeasca la fata locului cu inginerul Andrea Strada, responsabil cu dezvoltarea modelelor Moto Morini, care a marturisit in final ca este vorba despre o motocicleta complet noua programata pentru 2010.

Cadrul seamana mult cu cel al modelului Granpasso insa ciclistica a fost semnificativ modificata printr-o generoasa furca fata de strada si jante turnate de 17 inch incaltate cu anvelope sport.

Moto Morini a imbunatatit sistemul de franare prin intermediul a doua discuri fata de 320 mm si etriere Brembo monobloc cu patru pistonase. Sistemul de evacuare de pe Granpasso a fost si el modificat, noul model urmand sa fie prezentat in varianta cu doua tobe finale.

Un alt aspect dezvaluit de inginerul Andrea Strada a fost ca motorul va ramane cel de pe Granpasso, compania italiana nedorind deocamdata sa adopte mult mai puternicul propulsor al streetfighter-ului Corsaro.

Via I Motociclismo Italia

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.