Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Moto Morini prezinta Granpasso 2010

09.10.2009
Foto ©: Moto Morini

Moto Morini a prezentat ieri versiunea 2010 a modelului maxi enduro Granpasso 1200, ce se prezinta cu multiple imbunatatiri.

Noua janta spate Excel din aliaj usor impreuna cu sistemul tubeless STS au facut posibila o marire a greutatii maxime admise la 430 kg, un aspect important pentru o motocicleta enduro touring. Granpasso este acum omologat si pentru anvelopele cramponate, fiind posibila astfel folosirea in off-road.

Injectia a primit un nou software iar sonda lambda a fost mutata in evacuarea cilindrului din fata. Noua harta a injectiei permite pilotarea mai lina si imbunatateste manevrabilitatea, in special la prima deschidere a gazului.

Ghidonul a fost imbunatatit, fiind acum mai lat, iar pozitia acestuia a fost ridicata prin noile prinderi. Saua este mai confortabila iar inaltimea acesteia a scazut. Scaritele din aliaj de fier de mare rezistenta au cauciucul detasabil, pentru folosirea in off-road.

O noua protectie din aluminiu a fost instalata sub sa, pentru a reduce temperatura degajata de evacuarea finala, fiind imbunatatit astfel confortul, dar si pentru a asigura conditii mai bune de functionare amortizorului Ohlins.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.