Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Moto Morini Scrambler 1200 va intra in productia de serie

10.11.2008
Foto ©: Moto Morini

Prezentat pentru prima data la inceputul acestui an, Moto Morini Scrambler 1200 va intra in curand in productia de serie. Echipat cu o janta fata de 19 inch, cauciucuri off-road si un singur far rotund, noul model este un scrambler in adevaratul sens al cuvantului.

Motorul v-twin de 1.189 cmc respecta normele de poluare Euro 3 si dezvolta o putere de 117 cp la 8.500 rpm, mai mult decat suficienta pentru aceasta categorie de motociclete.

Moto Morini Scrambler 1200 are un cadru realizat din teava tubulara de otel, bascula din aluminiu iar jantele de 19 inch pe fata si 17 inch pe spate sunt echipate din fabrica cu anvelope Michelin tubeless. Noul model dispune de o furca fata upside-down Marzocchi cu jambe de 50 mm si un sistem de franare marca Brembo.

Avand in vedere stilul diferit derivat din anii 60 si incadrarea motocicletei, ne indoim ca se va remarca la vreun capitol anume dar in mod sigur isi va face simtita prezenta.

Pretul noului model Moto Morini nu a fost inca stabilit, motocicleta urmand sa sa fie disponibila la vanzare incepand cu luna februarie a anului viitor, doar in schema de culoare prezenta in fotografiile alaturate.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.