Cauta in stiri

RSS Feed

NOU:Motocicleta ce franeaza pentru tine!

Motocicleta ce franeaza pentru tine!

Ciprian | 26.02.2014
Foto ©:

O marca ruseasca vrea sa creeze o motocicleta ce va folosi un senzor pentru a detecta distanta fata de vehiculul din fata.

Cei de la Molot au modificat un Honda Fireblade 2013 ce detine PEBS, Predictive Emergency Braking System.

Cei de la Maker Chak Motors spun ca in cazul in care te aproprii prea mult fata de masina din fata ta, sistemul te va avertiza in prima faza cu o clipire a farurilor, apoi cu vibratia manerelor. In cazul in care nu reactionezi, vibratia va creste in intensitate si motocicleta va frana foarte usor. In cazul in care nici acest mesaj nu va fi receptionat de catre pilot, “se va prelua control total asupra franelor si o mica presiune va aparea, pentru evitarea coliziunii”.

Sistemul “a fost creat cu ajutorul unui giroscop, ce detecteaza fiecare anomalie in vibratie si control, ceea ce inseamna ca atunci cand intrii intr-o situatie dificila, Molot va dezactiva acceleratia” , spun cei au creat noul sistem de siguranta.

Chack Motors ”este o companie de motociclete din Rusia cu sediul in St. Petersburg, specializata in design, in crearea unor noi modele de motociclete ...infiintata de catre Igor Chack, un designer rus”.

Cei de la Molot au spus ca este “cea mai sigura motocicleta din lume”.

Cine vrea sa fie primul? Nu, te rog, dupa tine.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.