Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Motocicleta electrica Brammo Enertia

13.06.2008
Foto ©: Brammo

Doar pentru ca esti un fan al motocicletelor nu inseamna ca nu poti fi si ecologist. Proiectata ca o motocicleta urbana, Brammo Enertia foloseste sase module de baterii Litium pentru a accelera de la zero la 50km/h in doar 3.8 secunde, cu o viteza maxima de 80km/h si o autonomie de 72 de kilometri de la o singura incarcare de 3 ore.

Pentru o motocicleta electrica putem spune ca arata foarte bine, pe langa multe alte prototipuri cel putin ciudate aparute in ultima perioada. Conform spuselor companiei, Enertia este rezultatul impletirii tehnologiei moderne cu cunostintele unor ingineri foarte priceputi. Motocicleta are un cadru ultra usor dar si rigid din fibra de carbon iar puterea este transmisa la roata intr-un mod relativ simplu, marind economia de energie. Motorul electric are o putere de 18 cp iar cuplul este de 38 Nm, valori mai mult decat rezonabile pentru o motocicleta de 127 de kilograme.

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul dedicat Enertia Bike.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.