Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Motocicleta electrica Quantya EVO-1

22.10.2008
Foto ©: Quantya

Planurile austriecilor de la KTM, de a lansa in cel mult doi ani o motocicleta enduro electrica de competie, au fost deja infaptuite de compania elvetiana Quantya ce produce in serie un model similar denumit Track. Destinat exclusiv utilizarii pe circuit, acesta are acum si o versiune Strada.

Quantya a decis sa echipeze modelul destinat utilizarii urbane cu toate accesoriile specifice omologarii stradale. Quantya EVO-1 Strada dispune de lumini, semnalizari, suport de numar si este vandut in prezent contra sumei de 7.800 euro.

Caracteristicile tehnice includ o viteza maxima de 70 km/h si o autonomie de 180 de minute. Motocicleta dispune de o furca fata Marzocchi cu jambe de 40 mm si un monoamortizor central marca Sachs. Sistemul de franare este alcatuit dintr-un un disc fata de 260 mm si unul pe spate de 200 mm.

Quantya EVO-1 Strada cantareste 95 de kilograme iar dimensiunile jantelor sunt de 19 inch pe fata si 18 inch pe spate. Transmisia primara este pe curea fiind urmata de cea secundara clasica pe lant. Bateria este garantata pentru doi ani si un numar maxim de 1.000 de reincarcari, timpul necesar unui "plin" fiind de 120 de minute.

Quantya.com

Bookmark and Share
Arata bine by emiy on 09.06.2009
.. da ce le place elvetienilor sa-si puna stampila ... :)) cu toate ca piese ca furca marzocchi sunt facute in italia , nu ca ar fi ceva rau , dealtfel italienii sunt cei mai buni ! ..si am vazut data :)
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.