Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Motocicleta electrica Zero S

23.12.2008
Foto ©: Zero Motorcycles

Compania americana Zero Motorcycles a anuntat ca va incepe in primavara anului viitor comercializarea unui nou model electric. Denumit Zero S, acesta va avea dimensiunile unei motociclete normale si se va incadra in segmentul supermoto, fiind omologat pentru uzul stradal.

Motorul electric va propulsa motocicleta pana la o viteza maxima de 96,6 km/h. Cuplul motor de 84,6 Nm este mai mult decat dublu fata de cel al modelului european Quantya Strada, disponibil deja pe piata.

Sistemul de baterii cu fosfat de litiu, ce se afla inca in plin proces de patentare, va oferi modelului Zero S o autonomie de 97 de kilometri. Reincarcare lor se poate efectua de la o priza standard de 220V, producatorul proiectand un sistem de alimentare usor de utilizat.

Zero Motorcycles a inceput un program de rezervari pentru noul model, acceptand in prezent depuneri de 1.000 de dolari. Compania americana poate livra motocicleta electrica si in Europa, costurile de expediere ridicandu-se insa la suma de 1.000 de dolari.

Zero Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.