Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Motocicleta electrica Zero X 2009

31.01.2009
Foto ©: Zero Motorcycles

Compania americana Zero Motorcycles si-a imbunatatit anul acesta popularul model Zero X, reusind sa ajunga la niste performante tehnice nemaiintalnite pe o motocicleta de productie propulsata electric.

Zero X 2009 are un cuplu motor de 67,7 Nm, o cifra impresionanta avand in vedere ca este mai mult decat dubla celei intalnite la Quantya Strada.

Motocicleta este echipata cu jante de 17 inch, are un ampatament de 137 de centimetri si o inaltime a seii de 91 centimetri. Sistemul de baterii cu fosfat de litiu, aflat in curs de patentare, ofera o autonomie de 2 ore sau 64 km si necesita doua ore pentru o singura incarcare. Modelul standard Zero X 2009 dispune de 23 de cai putere si cantareste doar 68,5 de kilograme.

In plus, producatorul american ofera optional un "Extreme Package" ce creste puterea motorului cu 10%, mareste viteza maxima si include un sistem de suspensie mai scump.

Zero Motorcycles

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.