Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Motocicleta Rolls V8 realizata in Suedia

14.02.2009
Foto ©: Rolf Andersson

Rolf Andersson din Suedia construieste printre altele si motociclete V8 care, spre deosebire de renumitele Boss Hoss, sunt mai apropiate ca proportii de cele produse in serie.

In cazul de fata, acesta a luat un motor de masina Rover V8 cu o capacitate cilindrica de 3.900 cmc, capabil sa dezvolte 200 de cai putere si un cuplu de 325 Nm, si l-a montat apoi pe un cadru construit de la zero. Furca fata este imprumutata de la o motocicleta Suzuki iar bascula si mare parte a componentelor au fost realizate custom.

Rolls V8 cantareste 340 de kilograme si poate atinge o viteza maxima de 200 km/h. Modelul are un ampatament de 1.710 mm, inaltimea seii de 620 mm, jante de 18 inch fata si 15 inch spate, transmisie finala pe lant, apropiindu-se mult de caracteristicile unei motociclete normale.

Motocicleta are o singura viteza si foloseste un sistem electric/hidraulic de ambreiaj, iar in prezent se lucreaza la unul cu doua viteze. Rolf Andersson ofera spre vanzare si un kit de transmisie primara pentru cei care vor sa-si realizeze propria motocicleta cu motor Rover V8.

The Kneeslider via I Rolf Andersson

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.