Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Motocicleta Terminator

16.11.2008
Foto ©: Martin Laing

Inca de la primul film aparut in 1984, seria “Terminator” s-a impus in lumea cinematografica prin efectele speciale impresionante dar si prin scenariile sale stiintifico-fantastice. Planificat sa apara pe ecrane in mai 2009, cel mai nou film, intitulat “Terminator Salvation”, se doreste a fi total diferit fata de celelalte ecranizari ale acestei serii, astfel masinariile vor juca un rol mult mai important, fiind raspandite in forme mult mai complexe decat inainte.

Producatorul Martin Laing a avut sarcina de a concepe cateva masinarii care vor juca rolul de roboti ucigasi in noua pelicula.

Una din masinariile care ne-au atras atentia a fost Moto -Terminator, o motocicleta diabolica plina de arme, pregatita sa ucida in orice moment.  Pentru a pastra traditia vechilor Terminatori, aceasta va beneficia de ochi rosii, pentru a putea scana si distruge posibilele tinte dar si un mic arsenal localizat strategic pe lateralele motocicletei. Desi din anumite puncte de vedere motocicleta sfideaza legile fizicii datorita unor caracteristici care ar pune la indoiala abilitatile ei de a se deplasa putem trece cu vederea acest lucru in fata primei motociclete Terminator.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.