Cauta in stiri

RSS Feed

Pinocchio la volan

Barbatii mint despre accidentele din trafic?

Ana Maria | 23.04.2013
Foto ©:

Barbatii sunt mai mincinosi decat femeile cand vine vorba despre incidente in trafic. Nu ne priviti cu ciuda, n-am spus-o noi, ci rezultatele unui sondaj la care au participat cateva sute de persoane.

Nu o data s-a intamplat ca ea, eleganta si parfumata, sa coboare dimineata pentru a merge la serviciu iar cand sa urce in masina, sa observe o ditamai zgarietura sau si mai rau.... La intrebarea "ce s-a intamplat, iubitule", raspunsul este cam din zona: "Nimic, cred ca cineva din parcare, eu nu stiu nimic".

Insure.com a realizat un sondaj, a intervievat 1000 de persoane (500 femei, 500 barbati), iar rezultatele au aratat ca barbatii ascund informatii despre amenzi incasate, accidente si incidente in trafic. Ei nu recunosc niciodata ca au facut vreo prostie la volan.

Nu stim daca rezultatele se potrivesc si pentru cei motociclisti, dar cred ca in cazul riderilor, pe femei nici nu le intereseaza zgarieturile de pe carena.

Tags: sondaj, accident
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.