Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

MotoCzysz E1pc ajunge pe standul dyno

15.05.2009
Foto ©: MotoCzysz

Confirmarea faptului ca noul superbike electric MotoCzysz E1pc se afla intr-un avansat stadiu de dezvoltare vine odata cu aceste fotografii surprinse in timpul testarii prototipului pe standul dyno.

Explicand cum a trecut de la intentia de a crea o motocicleta demna de MotoGP la inscrierea pe lista concurentilor competitiei TTXGP, Michael Czysz a declarat: "Dupa ce am participat la mai multe intalniri din intreaga lume, mi-am dat seama ca in prezent exista putin interes pentru motoarele standard cu ardere interna, banii si contractele fiind in combustibili alternativi si electrici."

Desi multi raman sceptici in legatura cu faptul ca MotoCzysz E1pc va fi gata de cursa pana luna viitoare, se pare ca acesta este construit utilizand componente deja existente de la prototipul pe benzina C1.

Michael Czysz este convins ca va revolutiona felul in care sunt construite motocicletele electrice, lansand cu aceasta ocazie si conceptul de "Digital Superbike".

"Digital Superbike, precum computerul dumneavoastra, are "o arhitectura deschisa" si poate fi imbunatatit si reconfigurat. Aceasta este cu siguranta o noutate in domeniu si poate reprezenta o schimbare majora in felul in care oamenii cumpara si detin motociclete. Sunetul progresului creste in volum...tineti urechile deschise." declara fondatorul companiei americane MotoCzysz.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.