Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

MotoCzysz E1pc: primul superbike digital

05.06.2009
Foto ©: MotoCzysz

Asa arata noul "digital superbike" MotoCzysz E1pc in forma finala, model care se pregateste sa ia startul peste fix o saptamana la TTXGP, prima competitie internationala destinata noilor tehnologii ecologice de propulsie.

E1pc a necesitat doar cinci luni pentru a ajunge 100% functional, deoarece cadrul si sistemul de suspensie au fost realizate dupa experienta cu modelul C1, fostul prototip al companiei dezvoltat pentru a concura in MotoGP.

Michael Czysz sustine ca motocicleta sa poate atinge aproximativ 200 km/h in 7 sau 8 secunde, performante sustinute de zece pachete de baterii si trei motoare electrice. Probabil cel mai rapid model de acest gen construit pana in prezent, E1pc dispune si de un iPhone in locul instrumentatiei de bord clasice.

In legatura cu E1pc si TTXGP, fondatorul companiei MotoCzysz a declarat: "Nici macar bunicul sau tatal meu nu si-ar fi putut imagina ca o asemenea motocicleta va exista vreodata, chiar si eu m-as fi indoit numai acum cativa ani in urma ca ar fi posibil un asemenea eveniment in 2009."

Via I MotoCzysz

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.