Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri inedite

MotoMorphic JaFM #1 - construit pentru a fi diferit

18.06.2008
Foto ©: MotoMorphic

Americanul Jim Davis, originar din California, a fost mai mereu nemultumit de majoritatea motocicletelor si accesoriilor disponibile in magazine. Motivat de faptul ca probabil nu este singurul entuziast care simte acest lucru, a pus bazele MotoMorphic pentru motociclistii care sunt diferiti. Timp de multi ani firma s-a ocupat cu intretinerea si customizarea la un nivel mediu a motocicletelor sport si standard. Din dorinta de a crea ceva diferit, Jim si echipa sa au construit JaFM #1 primul prototip MotoMorphic.

JaFM #1 are cadrul si jentile realizate custom din aliaj de aluminiu 6061, furca fata Ohlins, amortizor mono-shock Penske, frane Brembo, furtunase Galfer, rezervoare pentru lichidul de frana ISR, rezervor pentru lichidul de ambreiaj Magura/PFM iar carburantul este stocat pana la 24l in interiorul cadrului. Prototipul este propulsat de un motor V-twin de 1000cc, DOHC, 4 supape pe cilindru ce dezvolta 108cp si 92Nm. Dispune de o cutie de viteze in 6 trepte iar cauciucurile de 250 pe fata si 300 pe spate sunt foarte impunatoare.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.