Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri inedite

Muscle bike Standbike V8

16.03.2009
Foto ©: Standbike

Chiar daca au inventat scuterul SuperBikeBoard, inginerii companiei ungare Standbike se pot lauda cu o motocicleta imensa complet functionala propulsata cu ajutorul unui motor General Motors V8 de 5.000 cmc.

Dezvoltarea si constructia acestui prototip extrem, ce ne trimite cu gandul la conceptul Dodge Tomahawk, a necesitat opt ani de zile, echipa dorind sa realizeze o motocicleta unica care sa devina cartea de vizita a companiei.

Standbike V8 cantareste 690 de kilograme si are o lungime totala de 3.210 mm, motiv pentru care aceasta utilizeaza solutii tehnice sofisticate, atat hidraulice cat si electronice, pentru a putea fi manevrata in conditii de siguranta.

Motocicleta are in total patru jante de 16 inch, cate doua alipite in fiecare parte pentru a rezista uriasei structuri, iar motorul dispune de o cutie de viteze in patru trepte plus marsarier.

Standbike via Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.