Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

MV Agusta Bestiale in sfarsit disponibila

23.10.2008
Foto ©: Yacouba

MV Agusta Bestiale, conversia de design a motocicletei MV Agusta Brutale, este in sfarsit disponibila sub forma de kit. Aceasta este creatia francezilor de la Yacouba si a fost prezentata initial ca si concept, anul trecut la Paris.

In luna martie 2008, v-am prezentat versiunea finala a lui Bestiale insa abia acum in octombrie cei de la Yacouba au anuntat disponibilitatea kitului incepand cu luna noiembrie. Desi initial se anuntase productia a 50 de seturi, doar 20 vor fi produse in final. In galeria alaturata puteti vedea forma finala, impreuna cu kit-ul stradal complet, necesar omologarii (semnalizari, oglinzi si suport de numar).

Kitul bestiale are un pret de 6390 euro si se va livra doar in culoarea alb perlat. Acesta este compatibil cu motocicletele MV Agusta Brutale 750, 910 sau 1078 si contine urmatoarele piese:
- Rezervorul din fibra de carbon de 15 litri impreuna cu carena rezervorului din fibra de sticla;
- codita monopost din fibra de sticla cu subcadru de otel si sa;
- farul si carena farului din fibra de sticla;
- carena frontala;
- suportul de numar;
- aripa rotii fata din fibra de sticla.

Kitul poate fi rezervat pe minisite-ul dedicat, bestiale.yacouba.com. Mai jos puteti vedea si videoclipul oficial lansat ieri de Yacouba.

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.