Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

MV Agusta Brutale Cannonball, cel mai puternic Brutale construit vreodata

07.07.2010
Foto ©: MV Agusta

Cu o putere de 165cp, MV Agusta Brutale Cannonball este cel mai puternic model Brutale construit vreodata de exclusivistul producator italian.

Dezvoltat de MV Agusta Corse, editia speciala Cannonball a primit numeroase componente noi ce au rolul de a micsora masa proprie si de a mari performantele, exploatand la maximum potentialul motocicletei italiene.

Kitul Cannonball cuprinde o noua unitate de control al motorului (ECU), chiulasa reproiectata, un nou ax cu came, supape noi si un sistem de evacuare integral realizat din titan. Modificarile au permis o crestere a puterii cu 21 cp, fata de cea a modelului standard 1090RR. In plus, kitul mai contine o carena inferioara, capac monopost si multiple alte componente realizate din fibra de carbon.

Brutale Cannoball are rolul de a promova noul modul online de configurare al modelelor naked 990R si 1090RR, ce ofera peste 40 de componente tuning si accesorii originale MV Agusta.

MV Agusta

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.