Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Noi imagini cu noua generatie Honda VFR

25.06.2009
Foto ©: MCN

Acestea sunt fotografiile, publicate ieri de revista MCN, cu noul sport tourer Honda V4, mult asteptatul inlocuitor al actualului VFR 800, ce isi va face aparitia oficial in toamna acestui an si se va afla in showroom-uri la inceputul lui 2010.

Dupa cum se poate observa, fotografiile sunt realizate in studio si ne dezvaluie toate detaliile legate de aspectul noului model, puternic derivat din cel al Conceptului V4. Pe langa acestea, putem observa si detalii tehnice precum transmisia cardanica, masivul cadru din aluminiu, sistemul Ram-air ce are prizele langa far, semnalizarile integrate in codita dar si janta in 7 spite si 5 prezoane. Este de asteptat ca sistemul de franare sa fie echipat cu avansatul C-ABS.

Momentan nu se cunosc datele tehnice ale propulsorului V4 insa se presupune ca ar avea o cilindree de 1.200 cmc si o putere de cel putin 150 cp. Acesta va dispune de o tehnologie revolutionara capabila sa opreasca din functionare cilindrii din spate, lasand motocicleta sa functioneze doar cu cei din fata, obtinand astfel un consum drastic scazut de carburant dar si mai putine emisii poluante.

Via | Two Wheels

Bookmark and Share
V4 by Conu ' Nae on 26.06.2009
Arata de parca a fost facuta in colaborare cu BMW. Ugly as fk....
Pe dracu BMW by Gigel80 on 26.06.2009
Arata-mi o singura piesa care seamana cu ceva de la BMW! Una singura!
aduce by ayevea on 26.08.2009
si eu am impresia ca aduce cu bmw, probabil el se referea la bascula..care chiar seamana... apropo, sa te uiti la k1200gt
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.