Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Noile concepte Travertson Motorcycles: Diablo 666 si VR-2

21.08.2008
Foto ©: Travertson Motorcycles

Dupa incredibilul concept V-Rex, Christian Travertson si Tim Cameron s-au pus din nou pe treaba. Noile modele: Diablo 666 si VR-2 au fost concepute de catre Tim Cameron urmand a fi produse de catre Christian Tavert, un fost pilot de motociclete actualmente inginer.

Cruiserul VR-2 are la baza un motor Harley-Davidson imprumutat de la modelul V-Rod in timp ce conceptul Diablo 666 se doreste a fi predecesorul legendarului Ducati Supermono avand ca motor un monocilindru supraalimentat de 666 cmc.

Chiar daca se dorea un propulsor V2 pentru ambele modele, Tim Cameron, a optat pentru echiparea lui Diablo 666 cu un monocilindru declarand: “de aici au plecat toate motocicletele”, facand trimitere la cele mai de success motorizari utilizate la inceput.

Motocicletele firmei Travertson sunt concepute, fabricate si asamblate in Fort Lauderdale, Florida, fiind vandute in mare parte printr-o retea de dealeri Harley-Davidson.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.