Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Norton Cafe realizat peste Ocean

19.03.2009
Foto ©: Colorado Norton Works

Dupa ce au construit un cafe racer pe baza unei motociclete Norton, model custom ce s-a bucurat de un real succes, cei de la Colorado Norton Works din Statele Unite ale Americii au hotarat sa realizeze o serie limitata imbunatatita a acestuia.

Denumit de producatori Norton Cafe, modelul este construit dintr-un Commando mai vechi avand un cadru modificat si clasicul motor britanic cu doi cilindri in linie ce are acum 858 cmc.

Compania americana intentioneaza sa produca doar 12 astfel de motociclete pana in vara anului 2010. Acestea vor fi fabricate in grupuri de cate trei, fiecare lot necesitand aproximativ sase luni pentru a fi terminate.

Printre dotarile care incearca sa justifice pretul de 39.599$ al acestui cafe racer britanic, realizat in Statele Unite ale Americii, regasim urmatoarele: discuri de frana fata-spate Brembo, sistem de injectie special dezvoltat, chiulase schimbate, ambreiaj hidraulic, transmisie primara pe curea, sistem de evacuare din otel inoxidabil, componente electronice de ultima generatie, si multe altele.

Cumparatorii pot opta in plus pentru montarea unui electromotor, la varianta standard pornirea realizandu-se prin clasicul kick-start. Inaltimea seii, forma ghidonului si instrumentele de bord fac parte si ele din putinele optiuni oferite de producator. Rezervarea din timp a unui model Norton Cafe necesita un avans in valoare de 5.000 USD.

Colorado Norton Works via MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.