Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Norton Commando 961 intra in productie!

07.08.2009
Foto ©: Norton

Dupa ce a revenit in tara sa de origine, Norton anunta in sfarsit inceperea productiei modelului Commando 961, ce-i drept intr-o editie limitata de numai 200 de exemplare.

Primele 200 de motociclete vor cantari doar 188 de kilograme, in principal datorita jantelor si a altor elemente realizate din fibra de carbon, motiv pentru care vor avea un pret mai mare decat cel al modelului de baza.

Alimentat prin injectie electronica, motorul de 691 cmc cu doi cilindri in linie dezvolta 80 de cai putere la 6.500 rpm si un cuplu motor de 90 Nm la 5.200 rpm. Cutia de viteze este in cinci trepte iar transmisia finala pe lant. Designul motocicletei a fost ales pentru a satisface chiar si pe cei mai fideli fani ai istoricei marci britanice.

Norton intentioneaza sa extinda productia la 1.500 de modele Commando 961 pe an, varianta de baza urmand sa aiba un pret estimativ ce se invarte in jurul sumei de 12 - 13 mii de euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.