Cauta in stiri

RSS Feed

Un scuter retro produs de catrei cei de la Peugeot

NOU: Peugeout Django

Ciprian | 18.02.2014
Foto ©:

Peugeot va lansa Django, un scuter retro ce va fi disponibil vara aceasta.

Puterea scuterului va fi definita printr-un motor de 125 cm3 in 4 timpi racit cu aer, Django fiind inspirat din modelul Peugeot S55, scuterul din 1953.

Toate modelele Django vor avea SBC( Syncro Braking Control) ce distribuie forta de franare intre discul dupa fata si cel dupa spate.

Sistemul de iluminare LED va fi folosit pentru luminile de semnalizare si pentru ansamblul de lumini spate.

Django va fi valabil in 4 modele diferite : Heritage, Sport, Evasion si Allure.

Heritage va veni cu jante de culoare alba, oglinzi cromate, si va fi disponibil in 4 nuante- negru, alb, verde si albastru.

Sport va avea jante de culoare gri, numere in stil “sportiv” si o sa pentru pasager ce se poate detasa. Va fi disponibil in “Silver Satin” si “French Blue”.

Evasion va avea jantele de culoare albe si cauciucurile vopsite pe lateral tot alb. Oglinzile vor avea o tenta de crom impreuna cu un portbagaj in fata ce vine ca echipare din standard.

Modelule Allure va avea jantele de culoare gri, lateralele cauciucurilor albe si o sa in 3 tonuri de nuante. Oglinzile vor fi cromate si va avea un portbagaj pe spate de culoare crom ce va veni ca echipare din standard.

Doar diferentele de pret sunt deocamdata cunoscute, modelele Sport si Evasion vor costa cu 300 lire mai mult fata de modelul de baza Heritage, iar modelul de top Allure va costa cu 500 lire mai mult fata de cel specificat anterior.

Tags: new, summer, scooter, 2014
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.