Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Noua Honda V4 va fi o noua specie de motocicleta

20.06.2009
Foto ©: Solo Moto (CGI)

Mult asteptatul model V4 de la Honda, derivat din conceptul V4, va fi vazut in forma finala in aceasta toamna, si va ajunge in vitrinele dealerilor in primavara anului urmator, a confirmat Directorul Honda Shigeru Takagi.

Intr-unul dintre rarele sale interviuri, care a fost acordat la Isle Of Man TT odata cu aniversarea a 50 de ani de Honda Racing, Takagi a mentionat ca motocicleta va fi "o noua specie Honda".

Takagi a declarat:
"Suntem convinsi ca putem pune bazele unei noi ere cu aceasta motocicleta propulsata de noul motor V4. Este doar inceputul si reprezinta o noua specie Honda, definitorie pentru ceea ce va urma sa devina Honda in materie de gust si stil.

Va fi o motocicleta stradala perfecta, pe care clientii Honda au solicitat-o de atata vreme. Va fi o masinarie din care se vor putea dezvolta apoi alte modele bazate pe platforma V4. Stim ca lumea se astepta sa lansam un urmas al lui VFR 800 sau al lui Blackbird, dar noi nu vedem in aceasta viitoare motocicleta un inlocuitor. O vedem ca pe un nou inceput, de sine statator, ceva foarte special."

Directorul Honda nu a putut face precizari asupra pretului, dar a dezvaluit cand o vom putea cumpara: "Motocicleta bazata pe noul V4 va putea fi vazuta in toamna lui 2009. Va putea fi cumparata incepand cu primavara lui 2010."

"Este diferita fata de conceptul prezentat pentru prima data la Milan in 2008, dar legatura dintre cele doua modele poate fi observata cu usurinta."

Via | MCN

 

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.