Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

Noua motocicleta electrica Zero MX 2009

10.06.2009
Foto ©: Zero Motorcycles

Dupa ce a lansat pe rand modelele Zero X si Zero S, compania americana Zero Motorcycles a utilizat aceeasi platforma pentru a crea Zero MX, o versiune dedicata exclusiv pasionatilor de motocross.

Zero MX 2009 este echipat cu un sistem de suspensie complet nou, ce include o furca fata inversata, proiectat special pentru a putea face fata celor mai dure conditii de exploatare.

Cadrul din aluminiu cantareste numai 8 kilograme in timp ce intreaga motocicleta nu trece de 71 de kilograme, compania mentinandu-si cel mai bun raport putere/greutate de pe piata.

Pachetul de baterii Z-Force are o capacitate de 2 kWh si ofera o autonomie de pana la doua ore, sau 64 de kilometri, necesitand aceeasi perioada de timp pentru a putea fi reincarcat complet cu ajutorul unei prize normale de 220V.

Utilizatorul beneficiaza tot de 23 cai putere si 67,7 Nm, ca in cazul lui Zero X, motocicleta avand de data aceasta jante de 19, respectiv 17 inch, echipate cu anvelope speciale. Producatorul a ales sa pastreze inaltimea seii la 91 cm si ampatamentul de 137 cm.

Zero Motorcycles

Bookmark and Share
Extraordinar by Botz on 31.07.2009
Se mai poate umbla si la caii putere ptr ka motorul sa fie ..total perfect
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.