Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Noua serie YZ 2009 de la Yamaha

19.06.2008
Foto ©: Yamaha

Yamaha a prezentat noua sa gama motocross pentu anul 2009. YZ este numele care a inventat cross-ul modern in patru timpi, si care il domina inca de la debut, castigand mai multe titluri mondiale in clasele MX1 si MX2 din 2004 pana in prezent decat orice alta motocicleta.

Tehnicienii japonezi au adus o serie de imbunatatiri celor doua modele in patru timpi YZ 250F si YZ 450F printre care mentionam: butucul de la roata spate si noua bascula mai usoare, axul rotii spate mai rigid avand un diametru marit cu 25mm si spite reproiectate. YZ 250F beneficiaza de un ambreiaj mai moale dar si de toate modificarile suferite de fratele mai mare: comenzi reglabile in patru pozitii diferite, maneta de ambreiaj mai scurta, furca mai usoara cu 350 de grame, lant de transmisie finala aurit, frana fata intarita, jenti mai usoare, sa realizata dintr-un material nou si un design specific in alb-albastru.

Poate cel mai important lucru in 2009, pentru posesorii de YZ 250F sau YZ 450F, va fi aparitia pe piata a unui kit racing pentru competitii de la YRRD (Yamaha Rinaldi Research and Development). Vasta experienta a constructorului japonez in campionatele de motocross si recunoasterea performantelor Yamaha de catre campioni cum ar fi Coppins, Cairoli si Philippaerts garanteaza acest kit care va fi disponibil la un raport pret/calitate foarte bun. Pentru mai multe informatii accesati site-ul Yamaha Racing Parts.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.