Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Noul adventure tourer Ducati spionat

28.01.2009
Foto ©: motor.nl

A devenit o certitudine faptul ca Ducati are deja un inlocuitor pentru modelul Multistrada. Noul adventure tourer al producatorului italian a fost surprins inca o data in timpul unor teste, aceste fotografii spion fiind insa mult mai relevante din punct de vedere tehnic.

Acum se poate observa clar ca motorul este acelasi puternic L-Twin de 1099 cmc, racit cu apa, al proaspat lansatului model Streetfighter, initial utilizat pe celebrul Ducati 1098.

La capitolul design, partea frontala seamana cu cea a modelului Hypermotard pe care sunt integrate prize de aer, in rest motocicleta fiind un fel de Streetfigher mai inalt cu anvelope sport, bascula monobrat de mari dimensiuni, afisaj de bord LCD plat si parbriz reglabil.

Poate cel mai ciudat aspect il constituie sistemul de evacuare, care dupa galeriile intermediare pare sa duca la un esapament final de mici dimensiuni amplasat in partea dreapta-jos, similar celui de pe Yamaha R6 2009.

Acesta este doar unul din cele patru modele complet noi pe care Ducati le pregateste pentru 2010, dar care vor avea lansarea oficiala in cursul acestui an in cadrul celor mai mari saloane mondiale de profil. In cazul de fata, este aproape sigur ca premiera noului adventure tourer Ducati va avea loc la Milano in cadrul Salonului Moto EICMA 2009 din luna noiembrie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.