Cauta in stiri

RSS Feed

Noul BMW R1200 RT

Noul BMW R1200 RT

Ciprian | 27.02.2014
Foto ©:

Acesta este noul BMW R1200RT, cu un motor derivat de la modelul R1200 GS, de 1170 cm3, racit pe lichid, capabil sa creeze o putere de 125 CP.

R1200RT 2014, dezvaluit la salonul de motociclete EICMA, are doua moduri de condus, “Rain” si “Road” si noul sistem al celor de la BMW numit ASC, Automatic Stability Control, un sistem de control al tractiunii.

Exista de asemenea si optional un mod de condus “Dynamic” si “Hill Start Control Function.” Cei de la BMW au spus: ”Puterea modelului R1200RT poate fi descoperita in modul “Dynamic”, in timp ce Hill Start Control te ajuta sa pornesti mai usor sau sa franezi mai bine din panta.”

Motocicleta vine optional cu un sistem “Gear Shift Assistant Pro”, ce permite schimbarea vitezelor fara folosirea ambreiajului.

Pe langa toate cele specificate mai sus, BMW a mai adaugat un nou sistem electric optional ce presupune ajustarea suspensiei, motocicleta adaptandu-se automat conditiilor de drum.

Noul R1200 RT are o greutatea totala de 274 kg si accelereaza de la 0-100 km/h in 3,8 secunde.

Preturile vor fi anuntate la inceputul lunii martie.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.