Cauta in stiri

RSS Feed

supermoto 50cc

Noul Derbi DRD Evo 50 SM: curajos, rebel si agresiv

24.04.2008
Foto ©: Derbi

Derbi, liderul spaniol pe segmentul motocicletelor de 50cc, continua sa isi intareasca pozitia prin lansarea noului Derbi Senda DRD Evo 50 SM.

In acest proiect, Derbi s-a uitat direct in strada pentru a urmari trendurile si a vedea ce fac tinerii cu motocicletele lor, cum le modifica, ce piese inlocuiesc, ce culori sunt mai frecvente, luand in considerare parerile tinerilor motociclisti.

Noul Senda DRD Evo 50 SM, inspirat de motocicletele supermoto de cilindree mai mare, are un design agresiv unic si se adreseaza in primul rand celor ce doresc sa intre in lumea vehiculelor cu 2 roti, calare pe o motocicleta moderna cu personalitate.

DRD Evo, creat ca o motocicleta 100% stradala, este sustinut de componente de top si are finisaje de inalta calitate. Din specificatiile tehnice amintim: monocilindru de ultima generatie in 2 timpi racit cu lichid, cutie cu 6 viteze, furca Paioli upside-down de 41mm, frana fata cu disc de 300mm si o greutate la gol de doar 96 kg.

Disponibil in 2 culori, negru si galben, Derbi Senda are sanse sa fie un trend-setter in segmentul sau si se adreseaza in primul tinerilor care pun accent pe design si vor sa fie in centrul atentiei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.