Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Noul Hyosung GT 650i Comet 2009

25.05.2009
Foto ©: Hyosung

Dupa ce a revigorat sportivul GT650R, compania coreeana Hyosung isi actualizeaza oferta din segmentul motocicletelor naked prin noul GT 650i Comet 2009.

Daca pana acum modelul GT650 era alimentat prin carburatie, producatorul a implementat de anul acesta un sistem nou de injectie electronica proiectat in stransa colaborare cu S&T Daewoo.

Saua motocicletei are o noua forma si a fost ridicata cu 30 de milimetri fata de vechiul model, pilotul beneficiind acum de o pozitie mai sportiva dar cel putin la fel de confortabila. Toate cele patru scarite au fost repozitionate pentru a fi in concordanta cu noul design al motocicletei.

Motorul ramane acelasi V2 de 80cp si 66,88Nm de pe GT650R. Furca fata este mai usoara si mai rezistenta la coroziune, in timp ce sistemul de franare a fost sensibil imbunatatit. Stopul de frana cu leduri are o mai buna vizibilitate, atat ziua cat si noaptea, iar suportul de numar poate fi dat jos cu usurinta in cazul utilizarii motocicletei pe circuit.

In ceea ce priveste design-ul, producatorul coreean a modificat usor forma coditei, mizand anul acesta pe un aspect mai dinamic, a adaugat o minicarena pentru far dar si un bugspoiler ce confera modelului o atitudine mai agresiva. Noul naked GT 650i Comet este disponibil in trei variante de culoare: alb, rosu si negru.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.