Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Noul kit Ghezzi-Brian Furia Replica V11

25.02.2009
Foto ©: Ghezzi-Brian

Ghezzi Brian, un nume devenit celebru pentru creatiile sale bazate pe modele Moto Guzzi, a lansat un nou kit de transformare a linistitului naked V11 intr-un veritabil street-fighter cu un design agresiv si performante remarcabile.

Pentru a modifica motocicleta standard cu ajutorul kitului Ghezzi-Brian Furia Replica, se poate incepe cu partea estetica acolo unde producatorul propune urmatoarele elemente noi: masca far, pinten, sa, sistem de iluminare, rezervor de combustibil si pompa din aluminiu, bordul digital fiind oferit optional.

Kitul de componente mecanice poate fi instalat de proprietar sau chiar de inginerii de la Ghezzi-Brian si contine urmatoarele: furca fara inversata cu jambe de 43 mm, monoamortizor Mupo AB1, sistem de franare cu etriere Brembo montate radial, jante din aluminiu si scarite reglabile. Toate acestea modifica simtitor performantele modelului V11.

A treia si ultima faza este imbunatatirea motorului propriu-zis pentru a corespunde noului aspect agresiv al motocicletei. Motorul ce echipeaza modelul Moto Guzzi V11 poate fi ridicat pana la 108 cp printr-un nou set de pistoane din aluminiu, alte axe cu came, un sistem de injectie electronica reproiectat, aprindere twin-spark si un sistem complet de evacuare din titan.

La cerere, kitul poate fi comandat si pentru modelele Moto Guzzi 1100 Sport si Daytona.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.