Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Noul KTM 690 Enduro R 2009

18.09.2008
Foto ©: KTM

KTM a prezentat recent modelul 690 Enduro R 2009. Compania austriaca continua sa-si extinda gama modelelor cu motor de LC4, dezvaluind acest sport enduro intransigent.

Modelul 690 Enduro R este bazat pe 690 Enduro si ar trebui sa satisfaca cerintele celor cu un stil de condus mai sportiv. KTM a folosit ultimele tehnologii pe aceasta motocicleta, oferindu-i performante excelente si o mai mare versatilitate.

Alte caracteristici ale noului model includ reducerea emisiilor si a consumului de carburant multumita implementarii aprinderii electronice, iar cei 62 de cai putere a motorului de LC4 situeaza motocicleta pe o pozitie de top.

Potentialul sportiv a fost maximizat, 690 Enduro R avand o cursa a suspensiei marita, in conformitate cu spiritul companiei “Ready to Race”. Alte aspecte tehnice notabile includ un cadru mai usor, instrumentatie de bord revizuita, scut de motor nou si cauciucuri Pirelli MT 21.

Noul 690 Enduro R va fi disponibil in toata reteaua de dealeri autorizati KTM incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.